måndag, december 01, 2008

Truckstop Alaska H I S I N G E N


Tillhör du också en av dom som saknat Göteborgs finaste Rock Klubb? Nu är det på gång igen, om det kommer bli bra? Det tvivlar jag inte en sekund på. Det damp ned ett utskick i Inboxen..

Vi kan gladeligen deklarera att Truckstop Hemlös har blivit Truckstop Lindholmen. Inte så långt från kajkanten, bakom universitet och stora telefonbolag, inklämt mellan Nemos Pizzeria och Lundby Hotell framfinns vår nya lokal! Hjärtat skruvar och hjärnan gängar. Det känns skönt att det kommer bli ännu en utpost, denna gången på andra sidan Berings sund. Stryk oss medhårs Hisingen!

Dit kommer du fortfärdigt antingen med båt eller buss. Älvsnabbast går från Rosenlund o tar ca 4 minuter. Stombuss 16 (Eketrä-Markland) går till Brunnsparken på 8 minuter för att sedan fortsätta via Domkyrkan-Vasaplatsen. Den går även på natten.

Vår kropp e en rivningskåk, men bättre än på Österhalm. Mycket kommer att behöva göras och förgöras i den nya lokalen, rivning av väggar, scen- och barbygge, vvs-installationer, bygge av kök, pråm, vägg, dörr och lucka, garderob, dj-bås, elinstallationer mm. Sen skall allt målas, trollas och göras fint. Också matlagning finns på schemat. Vi kommer under de närmaste månaderna att vara en tomteverkstad och tillsammans bilda olika team efter tycke, smak och kunskap.

Vill du vara med och bygga upp Truckstop från grunden är du välkommen att anmäla ditt intresse till oss via mail eller vanligt telefonsamtal. Många har redan under ryktesspridningen anmält sitt intresse att hjälpa till, tyvärr kommer vi, på grund av hjärnbrist, inte ihåg exakt vilka... Arbetet kommer kunna sätta igång snarast mögligt. Vare sig du kommer enslig eller i kotteri så tror vi att det kommer att bli sköj!

Skriv en kort rad om vilket typ av arbete du föredrar eller e bra på. Du förbinder dig inte till något, vill du bara komma en gång, eller tröttnar du efter 10 minuter och vill gå hem så e det fritt fram.

Arbetet är ideellt, så ingen betalning kommer utgå. Men det kommer mat serveras under arbetsdagarna för alla deltagare. Första dagen kommer vi tillsammans diskutera vad som behövs göras, planera arbetet och dela in folk i klasar. Närmare info kommer snart, så vrid på vatten!!

Hör av er!!

MAIL: truck@mustafazine.com

Inga kommentarer: