tisdag, december 02, 2008

Fyfan & Fucked Up live i Göteborg

Bestämde mig rätt sent för att trotsa efter-jobb tröttman och bege mig dom 3 minuterna bort till Kulturhuset Underjorden denna blöta Söndagkväll, ett av mina bättre drag jag måste jag säga. Tyvärr missade jag allt utom sista låten med Dörrterror som gjorde sin premiärspelning, men det jag hörde lät schysst.
Fyfan gjorde en riktigt bra spelning, gillar band med folk som peppar på att spela och inte står och surar i små utplacerade hörn. Sen om man hetsar publiken genom att hoppa in i dom och sparka dom på smalbenen är det bara extra plus i min bok. Riktigt bra, sen så har dom en extremt underhållande trummis också, bättre utseende kan man nog inte ha.
Inte hört speciellt mycket av Fucked Up förutom några singlar jag lyckats ladda ner men fyfan (höhö) vilken bra spelning. Svin mycket folk, en sångare som mitt under konserten går på toa och lägger kabel, och fortfarande sjunger, en sångare som går och spelar lite flipper, och fortfarande sjunger. Nä bästa spelningen jag varit på på bra länge. Orkar inte skriva mer utan bjuder istället på lite videos. Kolla in youtube.com/hudvuxx för bättre kvalitet.

Fyfan - Levande Lik + Politik

Fyfan - Nitlott


Fucked Up - Part 1


Fucked Up Blitzkrieg Bop

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hur fan kan du lägga upp Fucked up-grejer när dom sålde ut sig genom att bli recenserade av Dagens Nyheter under gårdagen! Fy fan säger jag bara!

Anonym sa...

Hur fan kan anonym skriva på en sida som lägger upp Fucked Up som sålt Dagens nyheter i en recension. Jävla Bonniers!

Anonym sa...

Touché.

Hedvux sa...

Jo hur kan du skriva på den här sidan Anonym, fattar du inte att jag bara gör det här för att få kredd och kontakter med journalister som i framtiden kommer name-droppa mig som referens.
Andres Lokko var över i går å slog på en stoor hövding å spelade upp en kommande flexi med CLITORIS TRAFFICER.

Anonym sa...

Du är då fan inte underground i så fall! Fy fan säger jag bara! Jag trodde Doomsday skulle sprida budskapet om den stundande apokalypsen!!

Hedvux sa...

bra musik är bra musik, hur mycket pengar dom fått i gage eller i inspelningsbudget är mindre relavant. Sluta tjut om du nu gör det på riktigt vilket jag betvivlar

Anonym sa...

Bröt sönder alla skivor med TJM direkt när jag såg att dom var med i Close-Up! Fine, säger jag. Då blir det lättare att välja bland alla kassettband.

Hedvux sa...

Kassetter är bra grejer, fast min playknapp har börjat fucka sig så ja får mosa in en penna om jag inte vill sitta och hålla in den.

Anonym sa...

Hm, det är rätt underground faktiskt. Respekt.

Anonym sa...

Goda videos!

Hedvux sa...

Jodå, synd att det var lite dåligt ljus bara