onsdag, mars 09, 2011

En gång på Arvika Festivalen när jag träffade Challe

Jag vet inte vilket år det var, men med tanke på det fanzine Alriksson håller i handen så borde det varit 1997 alternativt 1998. Detta kort är taget strax efter att jag först träffat på Challe, eller Jocke som han egentligen heter, som sedermera skulle sjunga i Warvictims. Jag har för mig att vi pratade om State of Fear men jag vet inte riktigt, i alla fall, kort efter det dök herr Alriksson (Genocide SS, Nasum, the Accidents) upp och dominerade, fick sig ett fanzine och försökte stjäla Challes Aurora (jag har för mej att det var Kir men så där såg ju inte gamla loggan ut). Jag tvingade honom att ställa upp på bild, sedan försökte han obemärkt smita iväg med vinar'n. Men den gubben gick inte, Challe är ju rädd om spriten... Jag ville inget egentligen men det här, mest visa en fin bild jag hittade i lådan nyss.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha. Jag trodde nog bara att fick jag ett fanzine så var väl också vinaren min helt enkelt. Vad va det för blaska?

hedvux sa...

De här blaskan, alltså Doomsday.

Anonym sa...

Haha, klockrent :)

Jag är rätt säker på att året var ´97... Hade glömt bort det där med flaskan. Tror förövrigt jag drack mycket körsbärsvin på den tiden, så jag tror det var en sån flaska han försöka sno av mig :) Men som du sa gav han den tillbaka efter ett tag.

Alriksson myntade många sköna uttryck, som jag med sällskap körde i säkert fler år efter det... Kommer inte på exakt vad just nu. Spelade förövrigt in snacket på en bandare som fanns till hands, men vart den är nu vet jag inte...

Kul att bli påmind om det där, det var en rolig kväll/festival det där :)

/Jocke A, aka Challe

Anonym sa...

Bandat material också. Fan vilken succé. Haha. Kanske lika bra att det kommit på avvägar dock....
/A

Anonym sa...

Kom jag just på en...

"Det ska ju provocera för faan!"

Det var en av dem som hängde kvar i snacket i kompiskretsen i några år. Tror det var i samband med att någon fråga om låten hjältarna på stureplan... :)

/Jocke A