tisdag, maj 11, 2010

Ursut + Anatomi-71

I helgen bar det av till Malmö för att jobba på Hipster-attityden, tog på mig sotarmössan och gick till Utkanten för att kolla in lite råvev, med Insidious Process, Ursut och Anatomi-71. Här under kan ni se lite av dom 2 sistnämnda, lite rötnare ljud än tidigare gånger jag varit på Utkanten, men det dög ju. Youtube håller på och krånglar lite för tillfället så jag har inte kunnat adda videosarna med Stick & Brinn och Masshysteri som jag sköt dagen efter på KB, det kommer så fort det funkar, aight. Förresten, when in Malmö, gå på PUB 25!!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

mindre gigtips och klipp från spelningar! börjar bli tråkigt nu.

mer recensioner och text om annat.

tack!

Slobodan Burgher sa...

sotarmossa hahahahah

Anonym sa...

Öh du, skit i recensioner och allt det där träliga som tar tid.Fortsätt gå på gigs och filma måsta ju tänka på oss andra idioter som är feta åh lata som inte orkar ta oss nån stanns! mer gig info & liveklipp!! // Tobias

Starfighter sa...

Du filmade inget på Avfart 33? Jag tyckte dom var asbra och filmade inget själv/hittar inget på nätet..

hedvux sa...

Ano1: Nä, det kommer fortsätta va en nyttig blandning av det mesta. Är slö på att recensera saker så att posta sånt här är bra för att det inte ska vara för långt mellan posterna. kommer nya recensioner alldeles strax, Underachiever och Eskatologia närmare bestämt.

Starfighter: nä, jag missade det tyvärr