onsdag, maj 26, 2010

Tradera, it´s madness I tell ya

Sylen säljer massa (massa!!) grejer på tradera och jag tycker det är ganska kul och bränna igenom listorna och kolla efter grejer med många bud. Jag blev jävligt förvånad när jag såg att första numret av Trall-Metall är uppe i hela 261 spänn, eller det kanske inte är så konstigt, trallrelaterade grejer säljer ju nu för tiden (ni kommer väl ihåg vansinnet med Adhesive och Brööl-släppen förra året), kul att folk är villiga att betala lite deg. SEAT BELT #3 (som jag aldrig hört talas om) är uppe i 138:-, jag bevakar med spänning.

3 kommentarer:

Starfighter sa...

Det är ganska många gånger man tappar hakan över hur mycket pengar folk lägger på skivor och annat. Som liksom inte alls är värt pengarna, bara trissning i slutminutrarna som gör det. Ska man behöva vara för fattig för punk nu med? Gah..

SS sa...

Shiiit...

Folk är dumma i huvudet.

För DET zinet. Hade DET. Sket i DET. Hade kanske, bara kanske förstått det om det var Sika, Grodpiss, Nordic Vision, Salong Finess, Koresh, Fightback eller... Tja, Doomsday? Har fan inte kvar ett piss.

*Tjackar kopiator går och bootleggar skiten ur mig och säljer rubbet*

/P
/P

Hedvux sa...

Det som jag tycker är mest fascinerande är att folk bjuder mycket för nysläppta skivor som fortfarande går att köpa av bolaget. hur jobbigt är det att göra en googling egentligen

SS; Doomsday hoppas jag inte någon betalar några större summor för, första Salong Finess skulle jag bjuda lite för, dock inte allt för mycket