lördag, november 27, 2010

Om att komma upp sig i smöret

Jaha, nu har jag blivit inbjuden till min första Galapremiär, det gäller filmen SOUND OF NOISE, av självaste Linda Skugge (asså det va hon som skickade inbjudan!) Det går bra nu, det bjud till och med på efterfest, åh efterfest vill man ju gå på. Tur/synd att man inte bor i stockholk, skulle ju va jävligt fett, glida in och känna sig som branschfolk, försöka snacka d-takt och nya Giftgasattack tolvan med nån filmkrönikan snubbe/snubba. Filmen verkar ju ball, tur att jag brukar hänga på Koloni så jag lärt mig uppskatta pling och blipp-muzak. Vad ska hända här näst? Kommer jag bli inhyrd för att köra mitt Dis-quiz som jag går och funderar på att sammanställa. Hur som här är en trailer för filmen.


Sen så måste jag bara säga att OKKULTOKRATI var grisbra igår på Underjorden, helt klart min typ av band, du bör ha ågren för att du missa't.

Kolla in den här bloggen också! Törrible Things

2 kommentarer:

Starfighter sa...

Du får gärna snacka Giftgasattack-tolvan med mig istället, jag vet inte vad jag tycker än. Tvärälskade EP'n men var inte beredd på att fullängdaren skulle låta så annorlunda.

hedvux sa...

Jag har inte varit så förtjust i det tidigare materialet, är inte större fan av distat jappevev, så jag blev mycket nöjd när jag hörde Noise Hero , gillar dock ep'n som kom innan också