tisdag, februari 03, 2009

SKITLIV! # 8-10

SKITLIV! #8 Januari 2008 10:-
Kom på att jag inte recenserat den här, var helt övertygade nästan, men hade bevisligen fel. #8 är ett bra nummer, förmodligen det bästa, mycket lustigheter och grejer ja diggar. Bra Kvoteringen-intis (håller med om att I.R.D 7:an är dålig, Johan är ju helt off med sången, nån råpunksångare han inte, den där Turbonegro-låten är schysst dock), en mycket underhållande Auktion-intis där umeåiterna hela tiden försöker slå ur ett hopplöst underläge (skitliv! – Auktion = 10-0, hade hände med dom föresten? Tog dom ut sig!?), Rajoitus, Giftgasattack och en helt fantastisk turnérapport av Bombstrike vilken är det bästa i hela zinet, riktigt jävla bra (nedpissad utan cash efter endast några timmar på tysk mark, alltså. Det går bra nu!) Big Jimpa svamlar om när han och Sörling va och svina i England och Dennis Lyxzén drar veganrecept, + lite skämt och recensioner. Detta är helt klar mitt favvonummer av Skitliv! Snygg layout i vanlig ordning. Köp!

SKITLIV! #9 April 2008 10:-
Näst sista numret av Skitliv! Inte lika bra som föregångaren men roliga intisar med Skitslakt (hört att det finns mycket ljug/danspulver i Örebro) och Anger Burning. Roligt att så många band kontrar frågor med att beskylla Warvictims för att spela metal. Även intisar med Rövsvett och Amöba. Atomvinter ville inte vara med men frågorna kom med ändå. Nästan som dom där Hc-zinesen på nittiontalet som intervjuade Earth Crisis och publicerade frågorna i ett nummer och svaren i nästkommande så att man skulle köpa båda, fast här får man ju inte några svar utan bara Skitliv!–brilljans. Lustig Skitslakt-intis, Jimpa svamlar på bra om både högt och lågt (mest högt). Sen får man det vanliga, recensioner, skämt och massa o-pk-grejer samt ett låtsnack (sånt gillar vi). Finns även 3 sidor livebilder som jag tagit så det känns ju nästan som om jag släppte Doomsday #6. Bra men #8 va roligare och bättre.

SKITLIV! #10 Oktober 2008 10:- 80 sidor (Extra mulligt avskedsnummer)
Så kom det till sist, det sista numret av Skitliv! och Challe och Fisen lägger korten på bordet och berättar hela sanningen om blaskan och Warvictims. Mycket underhållande läsning och imponerande att de orkade hålla på så länge, för att inte tala om det rasande tempo de hållit under de här 3 åren, det är mest imponerande av allt. Vi får läsa hur de gick tillväga, vilka som spelade på Warvictims-släppen och allt det där. Intisar med lite folk som visste sanningen, Anti-Cimex, Meanwhile (Kvalle!), Dissober (Äkta Käng!), Mob47 och Moderat Likvidation, bra grejer. Roligast i detta nummer är dock Jallo som stjäl showen med sitt förträffliga intervjusvar ’Jaså Challe har sprutat ner affischen, låt grabben rolla… Vad gillar du att runka kuken till?’, världsklass om du frågar mig. Ja det var fint det här och roligt medans det varade. Jävligt snygg layout som vanligt, kvalle! Gött med färgomslag också…
www.myspace.com/dbeatrawpunk
dbeatrawpunk.blogspot.com

2 kommentarer:

Anonym sa...

Meanwhile-Jocke #10: "Jaså, du är en riktig kukrunkare..."

Hedvux sa...

Dom är roliga dom där karlarna!