tisdag, februari 08, 2011

Gigtips Göteborg

Det vankas fet gig-helg i gbg som vanligt. På fredag kör Punkterad på Henriksberg med Bittra Miner, Lars Adaktusson och Saturdays Heros. Contorture som står med på affen verkar ha ställt in men dom spelar med Doom och Warcollapse på Hisingen på Lördan (12/2 asså).
Innan man går och kollar på stonerpunk på lördagen kan man gå till Nordengården på Stockholmsgatan och glo på drogfri spelning arrangerad av Göteborg SxE. Det börjar tidigt så man hinner med att ta 16 bussen till Doom sen. Spelar gör Fredag den 13:e Beyond Pink, Inkvisitionen, Trubbel och Spiknykter. Ses i dimman

4 kommentarer:

Masken sa...

Japp det gör vi :-) Vi ska nog försöka hinna båda grejerna på lördagen...

andreas sa...

gött! ska nog försöka se Fredag13:e i alla fall tänkte jag. Lär bli en jävla fin lördag detta. haru varit på trucken förut, om inte kommer du gilla't!

Blom sa...

Hur hittar man till Nordengården då tro? Skulle behöva en nykter helg, hehe, men man lär väl dra vidare till Trucken som er andra antar jag.

andreas sa...

åk spårvagn 1/3 mot östra sjukhuset/kålltorp, gå av vid hållplats stockholmsgatan (en hållplats efter redbergsplatsen) gå över vägen och in på stockholmsgatan som ska ligga där precis tror jag.