onsdag, juni 09, 2010

ditt och datt

Den 18 juni kan man, istället för att glo på trött metal på Bananpiren, sticka och spisa lite fin hardcore på Nordengården, brukar var drogfritt där men man får väl vänta med och blärra.

3 dagar innan, alltså den 15/6 är det spelning på Egalia med Ursus(spanien), Leda och Lars Adaktusson, 50 spänn i inträde och första bandet på scen 21:00.

Deathraid kommer till Sverige för 2 spelningar,
1 Oktober, Nävar Again V på LÓrient i Linköping tillsammans med Desperat och Glöm DÄ!
2 Oktober, Göteborg. Jippie, jag hoppas på nått litet trångt ställe (repan i Gårda please!!!!). Mer info om turnén hittar du hos Agipunk

Trum-Putte från Anatomi-71 flyttar till Italien i morgon och därför är de idag inne i Evil Grill för att lägga trummor till ett par nya släpp. Lär ju bli fint som vanligt.

Agrimonia är på gång med sitt nya album 'Host of the Winged' och har lagt upp en låt, Cyst, på sin myspace låter fint. släpps som 2xLp/Cd av på Skuld respektive Profane Existence. 30 juli väntar 3 veckor i USA men innan dess, närmare bestämt den 24 Juli, är det Truckstop's scen som gäller.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Spelningen i Linköping är INTE på Skylten. Det är på en krog vid namn LÓrient! Spelningen i GBG skall tydligen vara på Trucken. Tack och bock...

hedvux sa...

Tack och bock!