fredag, juni 06, 2014

ANGER BURNING / DISCOVER – Split 7”

ANGER BURNING / DISCOVER – Split 7”
[D-takt & Råpunk m.fl, Dtakt009]
Här kommer en gammal jävel som jag fick med när jag fick ett Anger Burning-fix av Simon för en mindre evighet sen, materialet är inspelat 2007/2008, ännu längre sedan med andra ord, men råpunk är tidlöst som bekant.
Jävligt gött material med Anger Burning på denna, skitigt, rått och jävligt, helt klart mitt favvosläpp tillsammans med When. Jävligt go 4-panna betitlad 'Religion Conflicts', vm i Discharge (som allt annat de gör i och för sig). Har väl sagt det mesta tidigare, go böösig sång. Anger Burning gör det alltid rätt!
Detta är min första bekantskap med Discover, dom har har lagt ner sen länge och medlemmar återfinns nu i Din Skevf och Giftgasattack. Norrköpingsborna bjussar på en gött böösig och rå portainspelning men det låter inte lika gött som på Anger Burning-sidan, inte lika tajt, inte lika gött gitarrljud men rivigare sång. 4 egna låtar och en Discharge-cover (fight back), men va fan det låter jävligt gött det här också, portan bjussar på en jävligt liveig ljudbild som inte är att förakta. Tummen upp till båda sidorna, går säkert att köpa oförskämt billigt fortfarande, gör det!
https://www.facebook.com/angerburning
www.dbeatrawpunk.blogspot.com/

Inga kommentarer: